My Tabung

Buy present Online

Saturday, January 29, 2011

BBQ riuh rendah kerrr.....

Salam...
hari nie letih sngat2...bukn la letih pasai pa..letih bergosip...kekekkee...x der la..semalam aku n my kwan2 yg dok kuarters poli nie share duit buat bbq..best jugak..ala..x ramai pun dlam beberapa orang jak..kak lela, husband dia che wan dan ank2 dia...fara gan suaminya farid n daniel @ danny anak dia yg montels..kak nur n anak dia azmeerr...husband dia x dak dok jauh..kak zai..(hehee..yg nie punya la besar rahmat dpat mai join...thanks la kt hubby dia yg sudi bg keizinan en adlil..hehee)ila..adik seopis gan aku n kak safa teman seopis fara..kak zai..kak safa and ila tido umah aku...sonok sngat dlm hati nie tapi tue la umah aku nie x cukup syarat..bnyak kurang aku rasa x sedap hati la plk...x per akn dibaiki lg...
Antara menu bbq semalam ayam..daging..sotong..udang cucuk gan syur..ikn keli..ikn kembung...n ada la sikit2 tambahn len..perh...punya la terngkat...bnyak jugak aku mkan...kekeke..x hingat dunia...adoiiii
Ingat nak suh miss Dali post gambar sb aku nak cilok 2, 3 kpg letak dlm blog aku nie...x pe la..dia bz..hehee
Harap2 bila2 nanti akn da lg mcm nie...semlam aku bnyak ckap plk..tapi aku cuma nak meriahkn suasana..dah aku memng cm tue..bila dikalangan orang yg aku kenal..memng aku riuh sikit..hrap2 depa semua x terasa la gan apa yg aku ckapkn...aku sekdar bergurau saja..insyaallah akn aku perbaiki lg kekurngan ini..mklum x semua suka apa yg kita buat...
raya cina nak balik kg...rindu dh kt mak..lama rasa x balik..bila dh balik cuti lma2 kt kg rasa mlas nak mai kja plak...hehhe...sejak aku kja cini aku nie bnyak terhutang budi han orang disekeliling aku...makasih la kt semua..kak zai...kak lela...fara..kak nur...kak ana..ila..n ramai g la..rasa x terblas dan terbayar budi dorang..aku cuba sehbis daya insyaallah..tapi tue la kata orang...HUTANG EMAS BOLEH DIBAYAR HUTANG BUDI DI BAWA MATI...semoga Allah saja yg membalas semua kebaikan dorang...
k la..jumpa lg nanti..ada lg cita nak bgtau sal perjalanan hidup aku hari ini...hehehee
jumpa g..daaaaa

No comments: