My Tabung

Buy present Online

Monday, February 28, 2011

Pagi yang indah...

salam...
selamat pagi semua...harap anda semua dalam keadaan sihat hendaknya ya...
alhamdulillah ...pagi isnin kembali lagi..memulakn tugas sekali lagi pagi nie di kaunter pinjaman buku..
hadoiiiii...

dah hampir seminggu asyik kena jaga kaunter pinjaman nie..balik2 muka saya yg comel nie...hahaha
bukan apa., kami kekurangan staf sekarang...ada staf yg bercuti bersalin and kdang2 ada yg terpaksa mengikuti kursus dan kdang2 ada yang terpaksa mengambil cuti sakit dan emergency leave sebab kesihatan yg x mengizinkan...maka terpaksa la kami menggantikn...maka kerna itulah asyik2 muka yang sama terpaksa ditayangkn kepada pengguna...jadi kepada pengguna2 terutamanya student2..maafkan la klau dah jemu melihat orang yang sama saja di kaunter na...hehehe...nasib korang la...hi3
wah..skemanya ayat saya...mcm kelas bahasa plak...hahaha

x kisah sangt sebenarnya walaupun kdang2, biasa la manusia...klau dh x tahan ada saja la nk dirungutkan..tapi bila2 lama2 dah lali dan memahami...hehehe
rasa sungguh indah plak pg nie...selalu klau pagi isnin tue rasa malas sesangat...hahaha

pagi nie rasa indah macam ala2 usop dalam citer hantu kak limah dok bercerita tue...
"pada suatu hari..burung2 pun berkicauan hari itu, ada yang bekerja, ada yang bergembira..."

hehe..ala2 mcm tue la saya rasa pagi nie...harap ia berterusan sampai esok dan hari2 berikutnya tapi rasa mcm susah jer nak kekalkan rentak mood yg baik2 cm nie...huhu

itu ja nak share gan semua..jumpa lagi nanti..
daaaa...


No comments: