My Tabung

Buy present Online

Sunday, May 1, 2011

Dia...milik siapa.???


Salam...
Lama benor x update blog nie...sungguh2 x der idea nak update entry terbaru...huhu...tapi digagahkan juga nak update sesuatu disini malam nie...patutnya dah lama saya meng'update'nya...tapi baru sekrang jejari ini mampu menaip...huhu...teruk betul...malas yang memang x der tahap dah nie...ha3...
thanks pada kawan2 yg sudi masuk bolg ni walaupun x der entry
terbaru...he3


antara hantaran tunang yg diterima

Tanggal 10 April 2011, my 2nd sister dah selamat menjadi tunangan orang....alhamdulillah...hanya doa yg dapt dipnjatkn untuk dia semoga kebahagiaan insyaallah menjadi milik kakak sampai bila2...itu saja...dia redha dan pasrah menerima ketentuan bahawa jodohnya sudah sampai ke destinasinya...saya hanya mengharapkan yg terbaik untuknya...majlis nikah dan kenduri insyaallah...dalam beberapa bulan lagi andai diizinkan Allah segalanya akan termetri dalam ikatan yg sah...mungkin ini adalah yg terbaik yg diaturkan Allah untuk dia kakakku yg tercinta..moga bahagia ye kak,..doaku hnya untuk kebhagiaanmu...pic2 mjlis x dapt nak di share atas masalah tertentu...yang satu kat tas tue pun ok la kan...besa ja majlisnya..x der gempak mna pun...sederhana itu lebih baik...insyaallah...he3

Well...kakak dah lepas...my turn plak entah la..susah bebenor sebnrnya nak menerangkn...mungkin masih belum tiba jodoh untuk hamba...insyaallah...semua dngan keizinan Allah...

chayok2.!!!
semoga ketemu apa yg dicari...insyaallah

No comments: