My Tabung

Buy present Online

Monday, May 9, 2011

Teman sekerja baru...

photo kredit kepada tuan punya pic...

Pada 3hb Mei 2011 baru2 nie...kami kat pusat sumber menerima kawan sekerja baru...berasal dari Sarawak....Flora namanya...bukan flora dan fauna ok...cuma flora....hehe...orangnya ok...pandai bawa diri...buat msa sekarang dia boleh get along gan kita orang yg kadang2 otak senget jugak bila time2 tertentu....hahahaa....dah seminggu berlalu baru nak update kan...apa daaa.....heheehe

Patutnya ada dua orang pembantu Library tapi yg mai cuma Flora sorang jak dulu...mungkin akan datng ada lagi kot...wahhh....bertambah ahli la kami kat library....ok jugak la..mungkin kerja2 pejabat dan yg berkaitan akn menjadi kurang bebenan....sekrang nie pun nak naik biol memikir buku2 yg berselerak kt atas meja...x habis2 disusun lagi kt tas rak...huhu...harap2 sebelum student masuk semula untuk semester baru....buku2 tue dapat diclearkan dengan segera....insyalllah..
fighting...chyok2....
kekeke....amboi!!..sejak2 gilers gan citer korea nie...semua nak ambik ayat2 cap korea jak...hehee...x kisah la kan...memng kita kdang2 mudah terpengaruh....tapi harap2 pengaruh yg baik ler....mudah mudahan....

oklah,..mau tidur....actually ada lagi mau update...tapi dh pukoi berapa nie...esok2 je la...nak kasi citer gempar sikit esok....hehehe....insyalllah..



No comments: