My Tabung

Buy present Online

Sunday, August 21, 2011

Cerita di sebalik gambar...

Salam semua....
sihat ke hari nie...hope semua sihat2 je...hari nie x der apa sangat nak citer...x mau berceloteh panjang2...hanya nak post gambar and sedikit penerangan tentang cerita disebalik gambar2 tue....hehehe
gambar2 kat bawah nie semua retetan peristiwa yang boleh diktakan baru jugak la saya lalui baru2 nie....semuanya berlaku sebelum kita berposa...antara hujung bulan 6 hingga hujung bulan 7 kalau saya x silap la...dah lama nak buat post pasai semua gambar nie...tapi akibat kemalasan yang teramat nak update blog,gamabr2 nie telah diperkasamkan sementara...hehehe...maka sekrang saya satukan semuanya dalam satu post...g pun gambar tak banyak...nak buat satu post...nanti cerita jer banyak...gambar ada la sekeping dua...g pun hampa mesti bosan nak baca mak nenek nie nak cerita panjang2 kan...so jom tengok apa yang ada kat bawah....


gambar nie diambil masa saya dan kawan2 dalam perjalanan ke Penang untuk hadiri parti tuppeware kat salah sebuah hotel kat sana...apa name entah nama hotel tue...tapi ats bukit dekat gan Bukit Jambul...best jugak p...dapat jugak tuppeware free...berbaloi jugak la...cer tengok gambar tuppeware yang saya dapat tue...ok la kan...bukan tuppeware besa2 tau...JENAMA TUPPEWARE OK...heheehe


ni mase kuar jalan2 waktu rehat hari Jumaat gan kawan2...rehat panjang kan...so ambik kesempatan g pekan...lagi pun ada urusan sama nak settle....:-))
(tolong jangan konfius gan pic bunga tue yer....ade someone suka bunga tue, cantik katenya so snapkan la pic tue untuk dia...kami jumpa mase ronda2 kt pekan....hehehe)

ni masa buat barbeku sempena nak sambut posa gan geng2 sekuarters..
tarikh tak ingat ...huhu
dah ingat nanti update plak na....hehee


masa g jalan2 kat songkla gan kawan2...
maaf..x ingat jugak tarikhnya....:-))
tak dapat nak snap banyak gambar sebab kamera buat hal...gambar yang orang dok ats sampan gan makanan tue sebenarnya kat pasar terapung kat Siam la...ala..yang terkenal tue..tak sempat nak snap banyak gambar jugak sebab selain kamera buat hal...kitaorang asyik dok ralit cari makanan ja....heheehe...banyak sangat,klau boleh semua nak rasa....paling suka sebab makanan dan minuman dorang letak dalam bekas yang dibuat tanah liat...selain tue ade jugak air letak dalam buluh dan makanan dalam daun pisang yg dibentuk macam mangkuk...tak tau nak jelaskan tapi bg yg besa p mesti tau...hehehe


p/s : semoga terhibur....hehehe....;-))

No comments: