My Tabung

Buy present Online

Tuesday, December 27, 2011

KFC time.... :-)))


wowowo...habis la diet...hahaha
Diet ke???...tak ada diet2nyer...
saya kalau KFC memang tak boleh blah...
My peberet tue...
Pantang jumpa...mesti nak beli...
Tapi yang ni ade orang belanjer...
Thanks to Kak Safa...
Sebab belanjer kite...
Kalau tak dapat mencapai sasaran turun 5 kilo sebelum habis tahun 2011 ni pun dah puas hati la...
Sebab dah dapat makan dinner plate dah....free plak tue..Apa lagi kalau makan sambil tengok citer Tentang Dhia...sampai 3 ketul ayam dah licin pun tak sedaq...hahahahah
Over plak kan...
Ok...start tahun baru insyaallah akan dimulakan rutin pemakanan yang lebih sihat na...
sebab nanti kan nak kena g check kt clinic lagi...
check ape???
Nanti la saya cerita kat entry lain k...

Lot Of Love,
Emas Delima


No comments: