My Tabung

Buy present Online

Monday, January 30, 2012

Pemenang Juara Lagu 26 / 2012

JUARA LAGU 26/2012

Persembahan Terbaik : Alyah ( Kisah Hati )
 wow...ade remy ishak tu...siap hug lagi kt hujung persembahan....hehee...jeles Tiz...jangan gaduh sudah yea...Nur dan Adam....Remy memang macho la tadi...hehehee

Vokal Terbaik :  Hafiz (Awan Nano)
Memang superb la...menjiwai lagu dengan amat berkesan...rasa cam nak nangis pun yea.....huhuhu
Tapi ade ramai gak yang menyerlah gan vokal..bukan rezeki....

Tempat Ketiga : Faizal Tahir (Karma)
Apa nak komen ekk....sebab tak tengok masa dia nyanyi..dengar pun hujung2 dah sebab bz masak kat dapur..hehehee...tapi kalau dah menang tempat ke3 ada la kelebihan lagu ni kan...walapun mengharapkan lagu lain ...

Tempat Kedua : Jac/Ning/Shila (Seribu Sesalan)
Meremang jugak la...

Juara Lagu : Hafiz (Awan Nano)
Suka lagu ni ..puitis dan memang menyentuh hati...layak sangat la...menepati tekaan ramai.,hafiz nyanyi pun mantap dan menjiwai dengan baik....
Tahniah pencipta lagu ni Dato M.Nasir dan penulis lirik Budi Hekayat

Pendek kata tahun ni tak dengar lagi la kontroversi lagu yang menang macam tahun lepas...siap baling kerusi and create page kt fb lepas habis AJL...mungkin tekaan semua Awan Nano nyanyian Hafiz bakal bergelar juara menepati ramalan so tak ada yang tak berpuas hati....memang ada rasa tak best and frust juga tapi sikit ja tak banyak pun,sebab ada jangka lagu lain menang tapi tak dapat.. tapi yang menang ni pun layak la...so see next year....

ps: Kadang2 keliru gan AJL...Juara lagu ke penyanyi..kalau juara lagu patut komposer yang lebih excited kan..patut komposer yang berucap lebih dan didahulukan....heheheee...peace....

Lot Of Love,
Emas Delima

2 comments:

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

sakura hana said...

assalammualaikum.
saya amat meminati cerita the princess yg blogger ada. saya cari bagai nk gila. tolong upload kn boleh ? please. thanks :)