My Tabung

Buy present Online

Monday, April 9, 2012

Pagi Senin yang rajin bersama spagetti bukan Bolonese....

Pepagi lagi kawan yang dok kat tingkat atas miscoll ...tolong gerak dari tidur...hehehe...tapi ikutkan dah terjaga pun sebab dah memang  terniat pagi ni nak masak sesuatu untuk dibawa ke opis sebagai breakfast untuk diri dan kawan2...semalam tidur dalam koi 12 lebih lepas habis tengok Anugerah Bintang Popular gan member sekuarters Flora...Bukan tengok sangat pun sebab tak tau nak tengok citer apa...Entah la...ABP dulu2 boleh gak la layan tapi la ni rasa dah macam x berapa sesuai gan usia...g pun tengok pesyen2 artis wanita la ni...hadoiii....opssss...maleh la nak cakap kan...pepaham sendiri la...hehehe...hanya Allah lebih mengetahu segalanya dari kita hamba yang kerdil ni...

Sebenarnya dok tunggu nak tengok rancangan Korea 1 Days 2 Night tu...rupanya bukan malam nie...suka tengok rancangan ni...sebab lawak dan suka tengok macam2 perkara  yang dorang kena buat...lawak pun ia gak...bukan rancangan ni jer...tengok juga dreams team dan beberapa rancangan lain selain drama la...suka tengok banyak lagi rancangan realiti dari korea dan beberapa negara lain...sebab lebih edventure...bukan setakat nynyi dan berlakon jer...maaf la tapi memang rancangan realiti dorang lebih menarik perhatian....

Berbalik pagi ni...bangun jer 6.15 pagi terus la buat apa yang patut...Siap masak dan semua yang perlu buat dalam pukoi 7...pas tue keringkan baju tapi tak sidai g...dah siap mandi, pakai cantik2 apa  semua terus pecut motor g thumprint nasib baik tak sampai pukoi 8 lagi...lagi 3 minit...huh...lega...tapi tetiba sakit perut pulak...so balik umah kejap...nasib baik dok kuarters dalam kawasan tempat kerja je....bila dah settle...g la keja dan menikmati spegetti yang dimasak dengan penuh kasih dan sayang pagi tadi...syedappp....hehehe...puji sendiri la sebab tak ada yang puji...hahhaa....kenyang spagetti rasa macam tak mau beli nasi dah...tapi tengoklah...kalau terasa nak makan nasi plak tengahari karang tak pun petang nanti..

Jumpa lagi...

Lot Of Love,
Emas Delima


No comments: