My Tabung

Buy present Online

Friday, April 19, 2013

Feeling Today...

As-Salam...

Ini sesi luah perasaan ok.,Sorry kalau menyampah dan ada yang terasa.Blog kita kan, jadi sesuka hati kita nak tulis apa pun...hehehe :-)

Merasakan hanya mereka sahaja yang betul,mereka sahaja yang membuat kerja perfect(perfect sangat ke..???) sampaikan kerja orang lain tak dihargai walaupun bersusah payah kita membuatnya..Orang lain pula yang dapat nama..Tapi tak kisah sangat pasal nama..kita kerja seikhlas kita..Kita membantu atas rasa kerjasama..Macam Wonderpet..

"Apa yang penting kerjasama.."

Lantaklah depa nak ambik nama ke apa..Ambik sajalah ada aku kisah..Sehinggakan mereka membuat kesilapan untuk perkara yang sama kita juga yang disalahkannya..Bila dah tau salah,pusing dan koner sana sini untuk menegakkan kebenaran kononnya sedangkan kesalahan itu sudah nampak dimata.Penat la melayan karenah2 orang2 yang seperti tidak tahu menghargai apa yang kita lakukan.Pandanglah sedikit kelebihan yang ada daripada hanya memandang kekurangan seseorang semata2...Diri sendiri pun banyak kekurangannya cuma buat tak nampak saja...Buang ego, buang rasa bangga,buang rasa riak yang ada..kalau salah bagi teguran yang baik dan berhemah bukan sebaliknya...

Ok sekian...Feel dah ok...



Lot Of Love,
Emas Delima

No comments: