My Tabung

Buy present Online

Saturday, February 19, 2011

Lunch time hari nie...


salam...

Lunch time hari nie, actually bukan lunch time jer..breakfast sekali la tue..lewat bngun maklum hari cuti...dah bangun tapi tido balik ..hehehe.. untuk breakfast n lunch makan bubur nasi cmpur sayur2..
sayur sawi gan carrot..
waa....
sedap oooo...saya masak bubur...hehehe
tapi sory la na x dapt nk snap pic bubur tue..
satu,
sb x der camera or phone camera
dua,
sebab x terpikio nak buat entry hari nie..
just suka2 jer nie sb x der apa nk conteng
hehehe....

Masa dok msak bubur tue cari cabai melaka nak buat sos dia..ala..cabai melaka potong gan kicap jer...tapi tetiba...


alamak..tengok2 cabai melaka semua dah kering kontang,mengecut..sudah la..
mana sedap makan bubur nasi x letak cili potong gan kicap...huhu
apa lagi..hehehee
"fara.."
dia nie kawan sekerja tapi bukan satu jabatan..merangkap jiran sebelah umah,
p la cari cabai melaka kt umah dia dapat la 2,3 biji..hehehe
makasih fara..
hehehe...

Ingat nak dapt cabai jak..rupanya fara bagi nasi lemak buatan dia pagi tadi..sb saya lewat bngun so dia hold dlu..tunggu saya respon mesej n col dia pg tadi...hehe...x perasan plk ada mesej...tue la..bagun lewat orang cakap rezeki pagi2 tue lari...tapi ahamdulillah sempat jugak la saya kejor rezeki saya pg tue...hahahaha

fara ni memng pandai masak tau..semua yg dia msak semua sedap...bukan nak bodek tau...tapi memng sedap..dia msak besa2 ja tengok..men campak2 jer, x der la nak mengukur sakat semua bahan2 masak tue..yg nie berapa gram..yg tue bnyak mana nak letak...ehmmm...minat kot no...tue la orang cakap klau buat dengn ikhlas dan ada rasa suka buat sesuatu...tue sb jd sedap..
keep it up fara...sentiasa menanti juadahmu..heheheeh

itu ja la kot...dah x der idea nak conteng nie..jumpa g na..
daaaa..

No comments: