My Tabung

Buy present Online

Friday, April 6, 2012

Mood yang berubah2

Pagi jumaat yang mulia ni datang kerja gan rasa kemalasan yang amat...rasa penat minda dan fizikal bercampur membentuk rasa MALAS itu...adoiii,terniat di fikiran nak cuti emergency jer tapi memikio cuti yang dah x berapa banyak dan karenah2 yang bakal dihadapi...juga memikio nanti terpaksa mengambil cuti untuk sesuatu yang lebih penting takut cuti habis begitu saja jadi keputusan terpaksa diambik dengan segera kerana waktu itu jam sudah menunjukkan jam 7.30 tapi aku belum lagi mandi....
dan akhirnya aku menggagahkan jugak diri memecut motosikal mai keja...

Suasana di opis pada mulanya ok saja...entah bila tidak sampai sejam lagi pun masuk opis...mood yang sekejap ok tadi dah menghilang...hanya bertahan lebih kurang 45 minit...my mood dah kureng...banyak bercakap tiba2 jadi2 senyap sunyi dan sepi....hanya kedengaran lagu2 dan celoteh dari Dj2 Sinar fm dok merapu meraban...tapi merapu yang best...hehehe

Sekejap saja mood boleh swing kan..huhuhu
Tak tahu nak menulis apa g....kerja masih belum selesai...keja yang nampak macam sikit tapi mengambil masa juga untuk membuatnya...fighting...chayok2...
Depa nak kuar g Kangar plak rehat karang...nak jugak kuar tapi 'kering' la plak..kekurangan modal...x best jalan2 tanpa modal...cuci mata pun kena modal jugak...adoii...merepek2 dah....daaaa

Lot of Love,
Emas Delima

No comments: