My Tabung

Buy present Online

Monday, April 9, 2012

Ot datang lagi...yehaaaa

yahoo...overtime datang lagi...sempena study week...budak2 nak exam....masa untuk mengumpul banyak2 duit...cehh...hahhaa
Tak ada la...kalau boleh nak kumpul cuti gantian pulak...tak mau claim duit...sebab cuti tahunan sikit dah tinggai...walaupun bagi diri ini rasa mencukupi jer....hahahha
Tak pe la...kalau dapat kumpul cuti gantian pun ok...tak payah kacau cuti tahunan kalau nak bercuti untuk hal2 yang tak berapa penting...jimat sikit...harap2 tercapai la...tak larat nak dengar ceramah la....hahahaha....
sila dan kalau boleh tolong klik  interesting  kt bawah komen bagi sapa yang faham maksud saya kt atas tue...hahaha...paksa2 orang klik pulak....tak la...saya cakap bagi yang faham jer...tak paham tak payah tapi kalau rasa nak klik pun ok gak...sesaje la...kalau rasa tak ada kerja nak buat...:-)

ok la...ot bermula hari ni...saya gan flora bertugas untuk hari pertama ni..ot dari pukoi 5 sampai pukoi 7 aje.. esok mungkin orang lain lak kot...harap2 dapat kumpul cuti 3 hari pun cukuplah...kalau lebih lagi baik la...tapi kena bergilir2 la...kalau kita je yang buat ada yang nak kena bom atom nanti,..bom mulut....kekeke....joking jer...

Tengoklah camna situasi petang nanti...harap sangat ramai budak2 masuk supaya berbaloi membuka library ni untuk mereka...please jangan kecewakan kami dan bagi kami makan duit buta....hahahaa
Insyaallah ada yang masuk tu...budak2 sini suka dok lepak library...:-p

Jumpa lagi...

Lot Of Love,
Emas Delima

No comments: