My Tabung

Buy present Online

Thursday, November 7, 2013

Clinic again!!!

Pagi tadi sebab kepala pening sangat so pergi check dekat MA kat asrama.Mula aku ingat sebab angin tapi bila cek darah naik rupanya.Dah setahun aku tak pergi klinik sebab rasa darah dah ok.Sebab tinggi juga la bacaan darah aku hari ini so MA cadang pergi klinik.Adoi,dah lama mana tak p klinik dekat setahun ada la.Aku takut nak makan ubat sebenarnya dan malas juga nak ambik ubat hari2.Kalau boleh aku tak mau bergantung dengan ubat2tan.Tapi memikirkan banyak benda di masa depan..takut juga la.
2 minggu lagi kena pergi semula ambik darah untuk buat pemeriksaan.Nak cek paras kolesterol dll.Lepas tu keputusan kena p te gok bulan 4.12.13.sebelum tu kena check juga darah 2 minggu sekali nurse nak tengok.Dok fikir banyak ni..samada aku nak ambik ubat aja atau nak cuba usaha ubat cara lain dulu.Entahlah,..tengoklah nanti camna,So hari ni got mc 1 hari..tapi mc kira half day sebab balik dri klinik pun dh dekat jam 1..
Esok pergi cameron gan kawan,,semoga semua baik2 sahaja dan kami dalam lindungan Allah S.W.T. in sha Allah.selamat p dan balik..
Please get well...takut o darah tinggi ni...

No comments: